jariranne

Kaikki blogit puheenaiheesta Demari

Vale, vale, vale

Milloin valehtelulle asetetaan joku raja? En oo ikinä tollasta kirjottanut, ei oo mun tekstejä, by the way koulutuksenikin olen valehdellut.... Kyllä. Kyse on tuoreesta demari kansanedustaja Hussein Al - Taeesta. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/92318724-0883-4f5f-bb76-16b104acd646 Ja se kamala möykky, mikä oli sisällä tuli nyt ulos. Täh? Se olisi siellä vieläkin, mikäli häntä ei olisi paljastettu. Kiitos Anter Yasa!

Hipit valtasivat Suomen. Vegaanituotteita diesel rekalla Suomeen

Olen täällä Värnamossa, Ruotsissa - hotelli Rästan parkissa. Pakollinen 45 tunnin tauko pitää, pitää kun se on lakiin kirjattu. Tässä taukoa pidellessä mietin vaan sitä, että jos diesel kielletään miten toimitan tuossa takana olevassa perävaunussa olevan Kauramaito ja kaurakermalastin Suomeen kun siitä nuo Vegaanit Vihreät ja Vasemmiston porukka niin pitävät. Rinnekin varmaan suosii Kauramaitoa ja kaurakermaa.

Demariarvojen pohjat

Sdp on voimallisesti korostanut arvopohjaansa https://tinyurl.com/y6dh8r9y erityisesti suhteessa Perussuomalaisiin.

Suurella hämmästyksellä olen tämän vuoksi seurannut uutisia demareitten ”edesottamuksista”. Jo aiemmin tuli tietoon oululainen demari-insesti-isä https://tinyurl.com/y6t9parv, ja kohta ihmeteltiin demari-imaamia https://tinyurl.com/y3q5mnrv, joka halusi salata rukoushuoneellaan tapahtuneen pikkutytön raiskauksen ja hyväksikäytön.

Mitä Jeesus tekisi?

Kun Yhdysvaltalainen hevimetallibändi Metallica tulee suomeen ja lahjoittaa rahaa Hurstille köyhien ruoka-avustukseen, saa se miettimään kuinka alas olemme vajonneet ja mikä siihen on syynä. Tämä on ennenkuulumatonta maassa, jota me itse pidämme Pohjoismaisena hyvinvointivaltiona, jota puolestaan Yhdysvallat ei todellakaan ole. Emmekö me omin voimin pysty enää edes ruokkimaan kaikkein heikoimman asemassa olevia kansalaisemme? Onko täällä kohta NATO ”rauhan nimissä” jakamassa ruoka-apua nälkää näkeville?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä